Matka Maltalle

”Juna P700 on peruttu”

Kello on puoli viisi maanantai aamuna, saavuimme molemmat kuopion juna-asemalle. Olotilat ovat jännittyneet ja pelottavat. Ei mennyt hetkeäkään, kun kuulimme junamme peruuntuneen ja havahduimme epäuskoon koko matkan suhteen!

Seuraava juna kohti Helsinkiä lähti vasta tunnin päästä, ei auttanut kun odottaa rauhallisena. Loppujen lopuksi juna saapui ja pääsimme aloittamaan matkamme kohti Helsinki Vantaa lentokenttää.

Kello käy, eikä konduktöörit osanneet kertoa, milloin saavumme perille. Matkan aikana jouduimme tekemään ratkaisevan päätöksen, jatkammeko matkaa alkuperäisessä junassa ja osa matkasta kulkisimme bussilla, VAI vaihtaisimmeko toiseen junaan, joka saapuisi myöhemmin perille kuin ensimmäinen vaihtoehtomme. Otimme riskin saapua perille myöhemmin jatkaen koko matkamme junalla.

Loppujenlopuksi olimme perillä oletettua aikaisemmin, ja aikaa riitti hyvin lentokentän turvatarkastuksiin sekä lähtöportimme etsimiseen.

Kolmen tunnin kuluttua saavuimme Pariisin Charles de Gaulle lentokentälle, jossa vaihdoimme Orlyn lentokentälle bussilla. Kolmen lentokentän, kolmen lentokoneen ja noin 21 tunnin matkustamisen jälkeen saavuimme vihdoin Maltan lentokentälle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s