Työpaikkani Karen Millen

Karen Millen on englantilainen tavaramerkki, joka on mestarillisella muotitaiteellaan kerännyt tunnustusta koko maailmassa ja kaunistanut lähinnä itsevarmaa naista. Toisin kuin pikamuoti, Karen Millen luo trendejä, joissa jokainen tuote on arvokas sijoitus.

Karen Millen on maailmanlaajuisesti tunnettu sen täydellisesti räätälöidyistä vaatteista aina muodikkaista nahkatakeista sijoitustakkeihin, jotka kulkevat mukana tuiskusta toiseen, sekä muodin uusien tuulien viimeisimmistä vaatteista.
Karen Millen perustettiin vuonna 1981, jolloin Karen ja Kevin Stanford löivät hynttyyt yhteen. Vain 100 punnan lainalla he alkoivat tuottaa ja myydä valkoisia t-paitoja ystävilleen. Kysyntä kasvoi ja paria vuotta myöhemmin he avasivat ensimmäisen liikkensä Kentiin. Siitä lähtien yhtiö on vain laajentanut toimintaansa, ja nykyään brändin tuotteita on saatavilla aina Brittien saarilta muualle Eurooppaan, sekä Venäjältä Aasiaan ja Australiaan.

Karen Millen tuottaa vuosittain jokaisena sesonkina 12 eri vaatekokelmaa, jotka kattavat niin päivä- kuin työvaatteet, sekä juhla-asut, että edustukseen sopivat asut. Kaikki tuotteet sekä niiden koristukset on suunniteltu oman talon sisällä, aina kuuluisissa iltapuvuissa käytetystä pitsistä laukkujen kohokuviointiin käytettyyn laitteeseen. Talon omat kuvioleikkurit täydentävät suunnittelu- ja tuotantotiimin, ja auttavat täydentämään mairittelevan istuvuuden, josta brändi on tunnettu.  (Lähde: Zalando.com)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s