First week

Pikku hiljaa alkaa alku jännitys olla ohi, kaupungista ja ihmistä alkaa tulla jo tuttuja. Ruoka on ollut hyvää ja monipuolista.

Viikon ensimmäinen päivä alkoi kielikurssilla ja tutustumalla muihin opiskelioihin. Kielikurssilla saimme paljon hyödyllistä ja ennestään tuttua tietoa. Kielikurssin opettaja Emma oli hyvin pirteä tapaus, ja sai olomme tuntumaan rennoksi ja tervetulleeksi. Päivällä kiertelimme pitkin kaupungin mäkisiä katuja ja tutustuimme kaupungin nähtävyyksiin.

Ensi vaikutelma kaupungista: vanhanaikainen, mutta kaunis. Paikalliset ovat hyvin mukavia, iloisia ja huolehtivia. Useamman kerran päivässä he kysyvät: “are you allright?”, se tuntui aluksi oudolta, mutta nyt siihen on alkanut tottumaan, ja se tuntuu normaalilta.

Ennen lähtöä meille kerrottiin, että täällä on hyvin sateista ja viileää, koska olemmehan meren rannalla, mutta olemme yllättyneet positiivisesti sään suhteen. Ainakin tällä viikolla on vain kerran ollut märkä ja sateinen keli, ja muina päivinä olemme nauttineet auringosta. Varsinkin lauantaina ja sunnuntaina, kun pääsimme koko päiväksi rannalle ottamaan aurinkoa ja pelaamaan rantalentopalloa.

Ensimmäisenä työpäivänä tutuistuimme taloon ja hiukan henkilökuntaan. Kaupan työtehtävät eivät poikenneet kovinkaan paljon suomalaisten ruokakauppojen tehtävistä. Työporukka vaikuttaa tiiviiltä ja kaikki ovat oikein mukavia ja valmiita auttamaan.

'

download (2)

download (3)

download (6)

download (7)

download (4)

-Enni ja Jenna-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s