Maltese Cats

Maltalla et voi välttää törmäämistä kulkukissoihin. Kesken ruokailusi ravintolan terassilla tunnet jonkun tuijottavan sinua ja vieressäsi kuljeksii kissa odottaen mitä tällä kertaa tippuisi pöydän alle.

Suurimmalle osasta maltalaisista kulkukissat ovat aivan yhtä rakkaita kuin meille meidän omat lemmikit. Kissoille on rakennettu suojia ympäriinsä kyliä ja kaupunkeja. Vesi- ja ruokakuppeja löytyy joko näiden suojien läheltä tai muilta suojaisilta paikoilta. Maltalla on myös eläinambulansseja ja numero johon voit soittaa jos huomaat kissan joka tarvitsee lääketieteellistä hoivaa ja ammattilaiset tulevat havaintojen mukaan hoitamaan kissan kuntoon.

Cat Park

dav
Sliemassa sijaitsee puisto – kissapuisto. Puistossa on rakennettu pehmustettu katos kissoille yösijaksi ja niin paikalliset kuin turistitkin voivat viedä kissoille vettä ja ruokaa. Kissat puistossa olivat erittäin kesyjä ja osa jopa huomionhakuisia.

Tiivistettynä Maltan voi mieltää joko kissaihmisen nirvanaksi tai maanpäälliseksi helvetiksi. Niin paljon kissoja joista ottaa kuvia ja paijata. Tai niin paljon kissoja ilman rakastavaa kotia, nälissään ja paikallisen liikenteen armoille. Kaikella on puolensa.

Olemme yrittäneet saada kuvan jokaisesta kissasta joihin olemme törmänneet, ja tässä on oma kissakokoelmamme tähän saakka!

 

                                                Kissoille omistettu suojaisa katos sekä yöpymis paikka.

dav

Advertisements

One thought on “Maltese Cats

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s